Een beamer aansluiten op je computer

Een beamer aansluiten op je computer

september 24, 2019 0 Door dinx

Bij het uitvoeren van een zakelijke bijeenkomst, communicatie is de sleutel. Een manier die je beter kan communiceren met uw collega’s is met behulp van een projector om gegevens, grafieken en andere informatie op een grote muur of een scherm weer te geven. U kunt ook een projector en een computer gebruiken om video’s en foto’s laten zien aan een grote groep mensen. U kunt een beamer aansluiten op een computer in een paar stappen. Dingen die je nodig hebt om een beamen aan te sluiten
VGA of DVI-kabel
Projector

Zo kunt u een beamer aansluiten op uw computer

1
Sluit uw computer aan op de beamer. De projectoren kan verbinding maken met computers via een VGA of DVI-kabel. De VGA en DVI-poorten bevinden zich aan de achterkant van de projector en eventuele back of linkerkant van uw computer of laptop. Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op uw computer en het andere uiteinde in uw projector.

2

Stel weergave-instellingen van uw computer door naar het menu “Start” en selecteer “Control Panel”. In het Control Panel zoekvak “Spotlight”. Klik op “Verbinding met een projector.” Desktop weergave-opties verschijnt. U kunt ervoor kiezen om het bureaublad te bekijken in slechts uw projector of uw desktop weer te geven door middel van de projector en de computer op hetzelfde moment.
3

Stel de projector en het beeld. Ga met uw projector op het scherm projector. Zijn beeld zal waarschijnlijk kijken wazig. Om de focus van uw beeld aan te passen, draait u de scherpstelring op de voorkant van de projector lens totdat het geprojecteerde beeld komt in beeld op het scherm projector. Zo kunt u dus een beamer aansluiten op uw computer.